Tjusig design på seniortoo.com!

Jag är ju galet förtjust i design och inredning på nästan alla sätt. Det är lycka för mig att hitta en sak där någon tänkt till lite extra, för att saken ska få ett annat användningsområde eller bara få ett nytt utseende.Det absolut bästa är, när de förut så trista produkterna för personer med nedsatt förmåga, fått lite färg och form. Idag hittar man rollatorer, shoppingvagnar, kryckor, hushållsredskap och listan kan göra lång. Se själva vad som finns på marknaden: seniortoo.com.

Min pappa har lite problem med muskulaturen i sin högra hand och har svårt att använda vanliga verktyg och en så enkel sak som bestick. Det finns nu jättefina och färgglada saker. Själv blev jag sugen på en shoppingbag med hjul som jag såg på seniortoo.com. Den fanns i flera olika färger och är perfekt att ha med som weekend-väska. Min väninna hade en sådan när hon shoppar på stan. Hon tröttnade på att få ont i fingrarna och drälla runt med en massa påsar. Förr var det nog mest pensionärer som drog runt på dessa men idag kan vem som helst äga en. Kika in på seniortoo.com du med, jag kan nästan lova att du kommer vilja ha något av alla de fina och användbara sakerna!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × ett =