Med min sambo och tittar på aluminiumprofiler!

Hur mycket jag ändå sysslar med och vet om design och inredning, vet jag faktiskt ingenting om aluminiumprofiler! Min sambo gör däremot och han hävdar att vi behöver sådana till vårt uterum. Jag tyckte inte att det lät som något som jag skulle roa mig med en lördag förmiddag men eftersom jag alltid släpar runt min sambo i tygaffärer, inredningsbutiker, loppisar och jag vet inte vad. Ibland tvärs över halva landet och han följer alltid med. Då kan jag inte gärna sätta mig på tvären för att jag tycker det låter trist. Jag har faktiskt kollat in en sida som säljer aluminiumprofiler, Profilgruppen. Faktum är att något litet frö av inspiration har börjat växa i mitt huvud. Hjärnan letar möjligheter! 😉 Kanske kan jag använda dessa när jag inreder? Nu verkar det inte lika meningslöst längre. Självklart längtar jag också efter att få vårt nya fina uterum färdigt. Min sambo sa att det nu bara var aluminiumprofilerna som skulle ordnas och sedan skulle allt sättas ihop. Han trodde att det skulle bli färdigt på en helg. Nu kanske man ska plussa på några dagar eftersom jag vet något ni inte vet. Min sambo är en OBOTLIG tidsoptimist! Fast duktig och snabb är han.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 16 =