Lägger golv och tapetserar i i Växjö…

Sedan jag öppnade mitt egna inredningsföretag har jag inte haft en ledig stund. Det är inte bara inredning som att puffa upp kuddar som jag gör. Just nu lägger vi golv och tapetserar i ett hus i Växjö. Det är ett riktigt vackert trägolv och jag har lite hjälp med det. Själv tapetserar jag för fullt och detta kommer bli så vackert när det är klart. Jag är riktigt avundsjuk på det mustiga och mörka golvet i trä. Det är så fint med naturmaterial och jag ryser lite av tanken på de superbilliga laminatgolven som säljs lite varstans. De är iskalla att sätta fötterna på kan jag tala om. Trä får en helt annan känsla och värme. Kika på denna sida om du vill kolla på lite fina golv i Växjö: Rooths måleri.

Själva inredningen kommer gå i turkost, vit och silver. Jag har en känsla av att jag kommer vilja att flytta hit själv :-). Får prata med min sambo om vi kan göra om hemma men han är inte glad åt alla förändringar, och jag förstår honom. Han är tålmodig med min stora passion i livet. Kanske nytt golv iallafall? 😉 När jag åker hem från Växjö idag ska jag ta med lite god mat hem.

Rooths Måleri

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − 1 =