Konferenslokaler nästa projekt! :)

Ett nytt projekt för mig i vinter! Jag som var så orolig att jag skulle få svårt att hitta nya uppdrag efter att jag sagt upp mig och startat eget företag. Den här gången är det ett hotell som har konferenslokaler som behöver fräschas upp och göras om. Helt ärligt blir det första gången jag får inreda och fixa med konferenslokaler och jag får fundera lite på hur jag ska göra. En del tankar har jag från mina besök på olika hotell. Det ska iallafall inte vara ett stort rum som känns kallt och sterilt. Jag har suttit på många möten i mitt liv och undrat hur de tänkte när de inredde dem. Bara en sådan sak som de gardiner som brukar finnas *gäsp*, tråkiga!!

För något år sedan var jag och min sambo på ett hotell i Värmland och det var verkligen vackert. Till och med deras konferenslokaler, domle.se, var inspirerande. Jag kanske skulle få lite tips därifrån. Hur som helst ska det vara ljusa och energifyllda rum. De som sitter där på en konferens med till exempel sitt jobb, ska kunna känna glädje och energi. Det kommer absolut inte bli några tråkgardiner med hemska mönster som skulle varit bytta för länge sedan. Precis som på större kontor tycks de får hänga där tills de nästan ramlar ner av sig själva.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 − 12 =