Jag behöver få rådgivning för företag…

Jag har haft mitt inrednings och designföretag i ett år och det har snurrat på av bara farten. Faktum är att det har gått så bra att jag knappt hinner med allting. Bokföring och all annan pappershantering har jag alltid skött själv men nu börjar det köra ihop sig. Min sambo tyckte att jag behövde kontakta någon som har rådgivning för företag. De kan hjälpa mig att styra upp saker och ge mig råd om fortsatt välgång för mitt företag. Rådgivning kan nog verkligen behövas och jag har lovat mig själv att ta tag i detta idag. En vän har hittat en bra kontakt som har rådgivning för företag, Rådgivarna.

Tänk att jag i början var så orolig att det inte skulle gå bra eller att det inte skulle finnas något att göra. Jag är glad att jag satsade och inte lyssnade på olyckskorparna som sa att det var omöjligt att starta eget företag idag. Enligt min erfarenhet gick det utmärkt. Visserligen har jag bara hållit på ett år men uppdragen strömmar in och det tycks inte bli mindre nästa år. Det är redan flera månader med arbete bokat. Jag kör på med lite rådgivning så får vi se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + sexton =