Inredningssidan får hjälp av sökmotoroptimering!

Jag har haft en hemsida som inte varit så aktuell efter att jag startade mitt företag. Nu har jag fått hjälp med den och dessutom ska den få en skjuts med hjälp av SEO. Nu undrar du säkert vad det är? Jag visste ingenting om detta förrän igår. Häng med så ska jag förklara så som jag uppfattade det…

SEO är en förkortning för Search Engine Optimizing vilket på svenska blir sökmotoroptimering.
Sökmotoroptimering är en metod som använder olika strategier, teknik och taktik. Detta används för att öka mängden besökare på en webbplats genom att erhålla en högt uppsatt placering i sökresultaten för sidan i en sökmotor ( SERP – Search Engine Results Page) – som till exempel Google, Yahoo och andra sökmotorer.
Några exempel på tekniker som används för sökmotoroptimering är användning av sökord och sökordsanalys, länk-byggnad för att förbättra länkens popularitet och att skriva innehåll, som är relevant för mänskliga läsare. SEO hjälper till att säkerställa att en webbplats är tillgänglig för en sökmotor, det förbättrar chanserna att webbplatsen kommer att hittas av sökmotorn. Några som kan hjälpa dig med sökmotoroptimering är brandsof.se.

Det är vanligt att Internet-användare att inte klickar sig igenom sidor efter sidor med sökresultat, därför är en hög ranking på sidan vid en sökning nödvändig, för att styra mer trafik mot webbplatsen. Ju högre en webbplats rankas naturligt i de organiska resultaten av en sökning, desto större är chansen att denna webbplats kommer att besökas av fler användare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × två =