Inreda lägenheter i olika fastigheter i Lycksele.

Nästa vecka kör vi upp till Lycksele och hjälper till med inredning av några lägenheter i tre olika fastigheter. Ägaren till fastigheterna kommer att bo i en av dem och de andra två är tänkta till han barn. Det saknas inte resurser och jag har fått ganska fria händer vad gäller ekonomin. De har haft en del synpunkter på vad de önskar och vilken stil de gilla. Alla tre lägenheterna kommer att bli totalt olika varandra har jag förstått. Det tycker jag bara är roligt och kräver lite mer av min kreativitet! Jag var i Lycksele förra veckan och mötte fastigheternas ägare och hans familj.

Om du vill läsa mer om fastigheter i Lycksele kan du kolla in länken. Palmsunda industrifastigheter har flera olika typer av lokaler.

Jag ska åka ner till färgaffären och kika på lite tapeter och handla lite saker som jag har slut på här hemma. När jag ändå är ute ska jag åka förbi möbelaffären här i stan också. En del har jag redan hittat på Internet men det är mycket saker som kvarstår. Jag har iallafall någorlunda koll på vad jag ska göra och köpa till de olika lägenheterna. Det måste vara klart om 6 månader då de kommer hem från utlandet. De har nämligen ett hem i USA också. Den som ändå hade det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 17 =