I väntrummet på en smådjursklinik i Stockholm…

Stockholmsuppdrag!

En vän som jobbar som djurskötare på en smådjursklinik i Stockholm har bett mig om lite hjälp med inredningen i deras väntrum. Det var lite ovanligt för mig men jag försöker göra alla uppdrag jag får. Här handlar det om att det måste vara lätt att städa eftersom det är djur som ska vara i väntrummet. Klicka gärna på länken om du behöver kontakta en smådjursklinik i Stockholm, mhvp.se. Samtidigt är det tänkt att djurens ägare ska känna sig avslappnade medan de väntar på sin tur. Det ska inte vara massa smått och plottrigt eller ryschigt med massa kuddar och fluff med andra ord. Synd för det är ju jag så bra på haha.

Smådjurskliniken…

Jag har precis varit och besökt väntrummet på smådjurskliniken inne i Stockholm och vet nu lite mer vad jag kan hitta på. När jag klev in såg jag den fulaste mörkgröna färg på väggarna, den måste bort. Det ska vara ljust och ge glädje och energi! Några fina färgklickar på det! Jag tänkte att det skulle vara snyggt med ljusa väggar och stora tavlor med mycket färg på väggarna. Färg ska det också vara på gardinerna. Soffor och stolar kan vara kvar för de var ganska nyköpta och dessutom i grått tyg. Kanske några stolar i olika färger kan passa in. Det kommer bli ett fint väntrum tror jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 4 =