Får hjälp av en målare i Linköping.

Jag var i ute på en runda i utkanterna av Linköping för några månader sedan och hittade ett litet hus som var till salu för en billig summa. Det var inte svårt för mig att se vad som kunde göras för att få huset jättefint. Tanken är alltså att göra det i ordning och sälja det. Jag känner en målare i Linköping som kommer att hjälpa mig med det yttre och en del annat som behöver lite färg. Mina händer kommer att ha fullt upp ett tag men jag ser stora möjligheter och även en nätt summa i vinst så klart. Behöver du hjälp av en målare i Linköping, kulturmalarna.se?

I dag har jag och min syster flängt runt på loppisar och antikvitetshandlare i jakten på saker till huset. Det ska inredas i gammal stil och helst skulle jag vilja ha ett äldre typ av kök också. Däremot ska toaletten vara nya och fräscha saker, inget tidsenligt utedass där inte. Jag har hittar några hyllor och lite andra möbler som kommer bli fina när jag fixat färg. Det behövs ingen målare till det för jag är bra på att fixa målning på möbler och små ytor. Projektet får inte ta för lång tid heller eftersom jag måste tillbaka till mitt gamla jobb i höst. Jag har bara jobbat i Linköping under sommaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × tre =