Design i trädgården och uthyrning av minigrävare.

Eftersom vi har fått så fint inne och jag helst vill spendera några timmar med att designa fina och vackra saker utomhus, ska vi ordna lite nya saker i vår trädgård. Den är faktiskt både ful och trist och behöver få ett lyft! Jag har ritat ett litet uthyrning minigrävarevattenfall och en damm som vi ska börja med. För att ordna detta sitter jag nu och kollar på firmor som har uthyrning av minigrävare. Det är inte lika kul att stå och skyffla all den där jorden för hand. En granne erbjöd sig att komma in med en större maskin men då tror jag det kommer bli fula hjulspår i gräsmattan. En minigrävare är ju inte lika tung! En annan vän rekommenderade mig några som har uthyrning av minigrävare, vibebor.se. Värt att kika på! Jag drömmer verkligen om när vattenfallet och dammen är klar. Jag vill ha näckrosor och kanske några små djur också! Det kommer bli lite olika gräs och så klart bambu. Detta ska bli superfint! Jag har ju en hel del små andra projekt också. Jag har gjutit fina trampstenar som ska gå som en liten stig i trädgården.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × två =