Billack på sprayburk i väskan, på väg till Luleå.

Då sitter jag snart på tåget till Luleå. Jag har en stor väska med mig och det skramlar lite om den. Det beror nämligen på att det finns billack på sprayburk i den. Visst låter det märkligt att jag åker runt med sprayburkar i min väska? Det hela började med att jag hittade flera rostiga saker i metall och även en större möbel, sist jag var i Luleå. Jag tyckte de var fina som de var, rostfärgade. Kunden som jag skulle hjälpa med detta, var av en annan åsikt och ville ha färg. Hon pekade på några bilar som stod parkerade nedanför och sa att det var vad hon ville ha. Eftersom kunden alltid ska få det han eller hon vill ha, letade jag upp olika sprayburkar med billack som jag tänkte använda. Här kan du titta mer på billack på sprayburk från Luleå. Jag har varit uppe tidigt och nu börjar det knorra i min mage. Kanske skulle jag lagt ner något att äta och inte bara massa sprayburkar. Som tur är kan jag köpa en svindyr macka på tåget ;-). Det är en stund kvar tills jag kommer fram till Luleå.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 8 =