Äntligen ett inglasat uterum!!!

Min underbara sambo kom hem igår och berättade att han hade beställt ett inglasat uterum till vårt hur. Det har jag velat ha ända sedan jag gjorde om vårt växthus till en sorts fridfull fikahörna i trädgården. Tyvärr har jag även dille på att odla saker och därför blev det inte så mycket fikahörna. Det står nämligen blommor och krukor överallt! Jag har även känt att det vore trevligare att ha ett inglasat uterum som sitter ihop med huset. Då kommer man inreda det lite mer och sitta där och äta middag. Jag börjar redan fantisera om inredning och design av uterummet. Det finns en lounge-grupp som jag gärna vill sätta in där. Titta så ser ni vad jag menar med inglasat uterum. Zabra har flera fina modeller! Min sambo ville inte tala om vilken han hade beställt. Han tyckte att det iallafall kunde få bli en överraskning.

Jag har så mycket att stå i och det är flera kunder som börjar höra av sig regelbundet. Det är bara bra att jag får intressera mig för det istället för att sitta och dagdrömma om ett inglasat rum! Avslutar med en bild som är helt galet långt ifrån det vi ska ha.

inglasat uterum

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + nio =