Äntligen dags att fixa flyttstädning i lägenheten i Stockholm!

Som vi har slitit med den nya lägenheten för att hinna få den klar i tid. Nu är iallafall allt på plats och det väntar på att få packas upp. Lägenheten i Stockholm behöver flyttstädning men det tänkte jag faktiskt leja bort till en firma. Jag måste in till lägenheten i Stockholm i morgon och prata med hyresvärden. Bäst att passa på och prata med en flytt eller städfirma då. Jag tror knappt det finns något så tråkigt som att göra en flyttstädning! Det ska bli desto roligare att få boa in sig och inreda det nya stället! En del av det gamla ska jag behålla men det blir även en hel del nytt. Det är helt andra färger i den här lägenheten.

Flyttstädning i Stockholm…

En kompis ringde nyss och avbröt mitt skrivande. Hon visste faktiskt en firma som kan hjälpa mig med flyttstädning i Stockholm, Flyttexperten. Det lät toppen och jag kollade in deras sida efter att vi pratat. Jag ska ringa dem så fort jag avslutat detta inlägg. Vi hörs snart igen och jag ska berätta mer om inredning, färger och möblerna då.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 3 =