Vinkyl också en del av inredningen!

Vin har blivit en riktig innedryck och köket är ett av de rummen vi numera spenderar mycket tid och pengar på. Utbudet av olika vinkylar har blivit allt större på senare tid. Vinkylar gör att du får en liten vinkällare på lite närmare håll, exempelvis till ditt kök. man kan ställa in olika temperaturer för vitt eller rött vin. Det brukar också finnas UV-skyddande glasdörrar och belysning.
Det finns vinkylar för de flesta smaker både vad gäller design, storlek och pris. Det går att lagra sitt vin vibrationsfritt vilket inte går med ett vanligt kylskåp. Vissa modeller är fristående andra kan byggas in. En del modeller är så små att de går att bygga in i en bokhylla.

Jag var i USA förra året och hittade en modell som jag så gärna skulle vilka ha. Den hade samma utseende som en gammal bullig femtiotalskyl, fast inte så stor. Vi köpte en annan eftersom denna inte verkar finnas någonstans att få tag i. Här är en länk till ett företag där man kan hitta en fin vinkyl, Spisabutiken. Vi har en sedan tidigare i vardagsrummet men vi ville ha en i vårt kök också. Den är en del i inredningen eftersom den är synlig. Man kan bygga in den men det tyckte inte jag var lika kul.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 4 =